Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Server pseudo co-op - Jak to zrobić?
#1
Pobrałem sobie Server GO (nie G2O, tylko GO), bo chciałem sobie pograć z kolegą na pseudo co-opie przez hamachi. Ustawiłem sloty na 2, server normalnie pojawia się na liście wraz z nazwą. Problem w tym, że jak chcę wejść, to pojawia mi się komunikat "Sprawdzanie plików, proszę czekać". No i właśnie tak troszkę długo czekam. Wcześniej, gdy wchodziłem na serwer pojawiał mi się inny komunikat związany z konfiguracją, a w konsoli, mimo, że server stoi, co jakiś czas spamuje mi tym:

Adding server to master list:
sendto failed with code -1 for char 5 and lenght 1464
sendto failed with code -1 for char 5 and lenght 1464
sendto failed with code -1 for char 5 and lenght 1464
sendto failed with code -1 for char 5 and lenght 1464

Antyvirus wyłączony (po wyłączeniu przestał mi się pojawiać komunikat związany z konfiguracją i zmienił się na ten o sprawdzaniu plików).
Wszystko włączam adminem.
Jakiś pomysł?
#2
Jaki antyrirus masz
[Image: 1_3.png]

#3
Quote: Jaki antyrirus masz

Nie wiem, czy to ma jakieś znaczenie, skoro go wyłączam podczas próby, ale dobra:
360 Total Security
#4
Jeśli chodzi o spamiący komunikat, to spróbowałbym odnaleźć parametr "public" w pliku konfiguracyjnym i przestawić go na 0.
#5
Eemm... trochę głupia propozycja, ale masz wyłączoną zaprorę/GO do wyjątków ?
#6
Quote:Jeśli chodzi o spamiący komunikat, to spróbowałbym odnaleźć parametr "public" w pliku konfiguracyjnym i przestawić go na 0.

Dzięki, komunikat faktycznie już się nie pojawia.

Mimo wszystko połączenie się z serwerem nadal jest niemożliwe. Mógłby mi ktoś powiedzieć krok po kroku co trzeba zrobić, żeby odpalić server, tak by dało się na niego wejść, bo możliwe, że zrobiłem coś źle.

Mam też program Evolve, czy skorzystanie z niego, zamiast z hamachi mogłoby coś zmienić?

Edit: Tym razem kolega robił server i jemu też wyskoczył ten katalog z konfiguracją i nie da się wejść.

Czyli, jak rozumiem jest to GLOBALNY problem?
Edit2: Włączyłem server, koledze udało się wejść, jednak mi to nadal nie działa. Co więcej mówił, że nie ma NPC'ów, z czego pamiętam, że kiedyś na pseudo-coopie były NPC. Mówił też, że nie ma tam save'ów z singla, więc nie można nic wczytać.
Edit3: Pomocy? Ktokolwiek?


Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Jak założyć swój serwer Kaiojek 5 1,171 10.05.2020, 03:12
Last Post: Patrix
  No response from https server Jakubbb 0 462 17.03.2020, 18:06
Last Post: Jakubbb
  No response from http server! Dex 3 1,191 28.11.2019, 18:48
Last Post: Profesores
  Moduły w wersji 0.1.3 - jak je dodawać? Mattwell 4 2,000 29.01.2018, 22:15
Last Post: Mattwell
  Cannot connect with the Master Server. imperior5 4 2,043 02.11.2016, 01:34
Last Post: Nubzior
  pseudo "co-op" Crypton40 3 1,706 11.10.2016, 18:11
Last Post: Raven
  Tak jak na screenie Eryk 3 1,365 09.10.2016, 23:14
Last Post: Kentar
  Błąd przy wbiciu na server Leo 2 1,388 27.07.2016, 20:07
Last Post: Leo
  Jak postawić serwer Gothic 2 Online ? Durotan 6 2,434 14.07.2016, 12:44
Last Post: Jaskier
  [Server] Crashe po wbiciu na serwa. Spray 14 4,555 27.05.2016, 19:58
Last Post: Bimbol

Forum Jump:


Users browsing this thread: 2 Guest(s)